top of page

När lyckan bor i en såpbubbla.

Uppdaterat: 7 sep. 2020

Jag har fyllt år, vilket är bland det roligaste jag vet. Som någon klok människa sa:

det är vetenskapligt bevisat att ju fler födelsedagar en person har, desto längre lever man.

I födelsedagspresent fick jag bland annat en såpbubbelmaskin av våra vänner, som har gått

för fullt i trädgården på kvällarna i flera veckor.

För er som inte vet det – att blåsa såpbubblor är bland det bästa man kan göra – oavsett om man känner sig glad eller ledsen så blir livet såååå mycket härligare när man ser dessa magiska bubblor flyga omkring i luften. Jag skulle faktiskt vilja gå så långt som att påstå att Lyckan kan bo i en såpbubbla. Lite grand, i alla fall.

Självklart ville jag dela med mig av min lycka till vännerna på Facebook och Instagram och reaktionerna lät inte vänta på sig. Så många personer fick plötsligt härliga minnen från barndomen och kommenterade längtansfullt mina såpbubbleinlägg. Och se där – för ett par dagar sedan lade några av våra grannar ut på sin Facebook att de blåste såpbubblor bara för att det var en helt vanlig söndag!

Så fantastiskt att lycka kan sprida sig på ett sådant förunderligt sätt, eller hur? Några av våra andra grannar skickade också en bild, tagen från deras balkong, när man ser hur hela kvarteret fullkomligt badar i såpbubblor från min såpbubbelmaskin. Och en sak till: när jag häromdagen skulle gå och köpa mer såpbubblor till min maskin, så var varenda flaska slut…


196 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page