top of page

Om jag dör vill jag inte ha blommor – jag vill ha champagne!

Med detta sagt – jag har inte alls bestämt mig för om jag överhuvudtaget har någon lust att dö, men det gäller ändå att vara förberedd. Jag har tänkt så här: alla fantastiska blommor, som folk köper och lägger på kistorna, visst är det vackert och visst vill man ha dem, men vore det inte lite kul om alla tog med sig en flaska bubbel?

Det hade ju varit jätteroligt att skriva i sitt Livsarkiv: Alla gäster beordras ta med sig en (minst) flaska bubbel av valfri sort, som ska drickas upp under festen efter begravningen! Åh, vilket party det skulle bli! Med en massa roliga tal, dans, musik och givetvis skulle jag ha sett till att det fanns en film om mitt liv, som visades för gästerna.

Det absolut enda problemet med detta är ju att jag inte skulle vilja missa den här festen för allt i livet…!


292 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page